Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή σύμβασης έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας»
Υπογραφή σύμβασης έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας» PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 31/01/2019

Υπογραφή σύμβασης έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας»

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας» προϋπολογισμού 75.000 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μανώλη Αγαπουλάκη, της Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας Μαρίας Νεραντζάκη, και του εκπρόσωπου της αναδόχου εταιρείας.

Με το έργο αυτό ο ∆ήµος Βιάννου θα προχωρήσει στη βελτίωση των αγροτικών δρόµων και συγκεκριμένα:

  • Τσιµεντόστρωση αγροτικού δρόµου της Τ.Κ. Αγίου Βασιλείου, στη θέση "Κεφάλα" µήκους 500,00 µ.µ. περίπου και κατασκευή τεχνικού.
  • Τσιµεντόστρωση αγροτικού δρόµου της Τ.Κ. Αµιρών, περιοχή «Σέτη» µήκους 120,00 µ.µ.περίπου.
Ο προϋπολογισµός του έργου είναι 75.000,00 € συμπεριλαμβανόμενου του ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης µε ΚΑ 2014ΕΠ00200006.
Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις μας γίνεται μια ακόμη αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας με τσιμεντοστρώσεις και κατασκευή τεχνικών, προκειμένου να γίνεται ασφαλέστερη η χρήση των οδών από τους αγρότες μας. Τα παραπάνω έργα είναι απολύτως απαραίτητα για την περιοχή μας, καθώς δίνουν λύσεις και αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα των κατοίκων του Δήμου μας. Με οργάνωση, συνεργασία και συνέπεια συνεχίζουμε να υλοποιούμε χρήσιμα και απαραίτητα έργα υποδομών με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών μας. Η προσπάθεια μας αυτή θα συνεχιστεί με αρκετές τοπικές παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν στο επόμενο διάστημα».
 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA