Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή σύμβασης για το έργο “Επισκευή κτιρίου Γυµνασίου -Λυκείου Άνω Βιάννου”
Υπογραφή σύμβασης για το έργο “Επισκευή κτιρίου Γυµνασίου -Λυκείου Άνω Βιάννου” PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 13/07/2018
Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Επισκευή κτιρίου Γυµνασίου -Λυκείου Άνω Βιάννου», προϋπολογισμού 65.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, παρουσία της Λυκειάρχου, κας Σούκουλη Γεωργίας, της Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας, κας Μαρίας Νερατζάκη και του επιβλέποντα μηχανικού, Κ. Γιώργου Παπαμαστοράκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Με το έργο αυτό ο ∆ήµος Βιάννου θα προχωρήσει: στην επισκευή του κτιρίου του Γυµνασίου - Λυκείου Άνω Βιάννου. Υπάρχουν τρεις αίθουσες κενές, οι οποίες θα διαμορφωθούν µε όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να παραδοθούν ως νέες αίθουσες διδασκαλίας για να καλυφθούν οι επείγουσες στεγαστικές ανάγκες του Λυκείου. Επίσης θα γίνουν εργασίες στα W.C. και τα αποδυτήρια, ενώ θα επισκευαστούν οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του σχολείου. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 65.000,00 € συµπεριλαµβανόµενου του ΦΠΑ, και χρηματοδοτείται, µε τον ΚΑ 2014ΕΠ50200012 από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.
Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: «Με την στήριξη και την Χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης προχωρούμε σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση που αφορά στο κτιριακό πρόβλημα του Λυκείου Βιάννου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος χρηματοδοτεί το σημαντικό αυτό έργο που θα δώσει άμεση λύση στις στεγαστικές ανάγκες του Λυκείου Βιάννου».

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA