Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Δημοτική Αρχή Δημοτικό Συμβούλιο Πρόσκληση Σύγκλησης Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στις 04-06-2019
Πρόσκληση Σύγκλησης Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στις 04-06-2019 PDF Εκτύπωση

Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βιάννου την 04 Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ

Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βιάννου την 04 Ιουνίου 2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 και εγγραφή πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικού (εγκέφαλος κινητήρα) απορριμματοφόρου.

 

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα επειδή θα πρέπει να ληφθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τις οποία θα τροποποιείται ο προϋπολογισμός και θα εγγράφεται η πίστωση αυτή για την προμήθεια ανταλλακτικού σε απορριμματοφόρου του Δήμου , ζημιά η οποία πρέπει να επισκευαστεί άμεσα ενόψει και της έναρξης της θερινής περιόδου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ

Πρόσκληση-Αρχείο pdf (79 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA