Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη για την επανεκλογή του κ. Γιώργου Κοντάκη
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη για την επανεκλογή του κ. Γιώργου Κοντάκη PDF Εκτύπωση

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης στον κ. Γιώργο Κοντάκη με την ευκαιρία της επανεκλογής του στο αξίωμα του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ειδικότερα η επιστολή αναφέρει:

"Αξιότιμε κ. Πρύτανη,

Με την παρούσα επιστολή σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στο αξίωμα του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μια επανεκλογή, η οποία αποτελεί αφενός την αναγνώριση του ποιοτικού και ουσιαστικού έργου, το οποίο έχει επιτελεστεί επί σειρά ετών στο ανώτατο εκπαιδευτικό Ίδρυμα του νησιού μας, αφετέρου γεννά τη βεβαιότητα πως η προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Κρήτης θα συνεχιστεί.

Η αξιοποίηση των δημιουργικών δυνάμεων του Πανεπιστημίου, οι κινήσεις για την ανάπτυξη, την ενίσχυση και την εξωστρέφεια του Ιδρύματος, με τη δική σας παρουσία, θα συνεχιστούν, ενδυναμώνοντας την παρουσία του Πανεπιστημίου Κρήτης, το οποίο θα συνεχίσει να έχει ισχυρό ρόλο ως πυλώνας της Δημόσιας Παιδείας, της Έρευνας και της Ανάπτυξης, σε μια περίοδο προκλήσεων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ως Δημοτική Αρχή θα έχετε την αμέριστη υποστήριξη και συνδρομή μας, όπως άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια, συμβάλλοντας και εμείς από τη δική μας πλευρά στην προσπάθεια για την ανάπτυξη κορυφαίου πανεπιστημιακού ιδρύματος του νησιού μας.

Σας εύχομαι να έχετε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες μέσα από το έργο που αναλαμβάνετε εσείς και οι συνεργάτες σας!».

 

Ο Δήμαρχος Βιάννου

 

Παύλος Μπαριτάκης

 

 

Σχετικά αρχεία

Δελτίο Τύπου - Αρχείο pdf (210 KB)

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA