Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Ξεκινούν τα «Κονδυλάκεια» 2024 με Πλούσιες Εκδηλώσεις
Ξεκινούν τα «Κονδυλάκεια» 2024 με Πλούσιες Εκδηλώσεις PDF Print

Πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνουν και φέτος το καλοκαίρι τα «Κονδυλάκεια», τα οποία πραγματοποιούνται στο Δήμο Βιάννου.

Για μια ακόμη χρονιά, η Δημοτική Αρχή ανακοινώνει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις για το καλοκαίρι του 2024, που πραγματοποιούνται στη διάρκεια του φεστιβάλ που έχει γίνει «θεσμός».

Τα «Κονδυλάκεια» επανέρχονται δυναμικά μετά από το καλοκαίρι του 2019, με στόχο να αναδείξουν την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου, να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν όλους όσους βρεθούν από τις 19 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου στη Βιάννο.

Ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με αφορμή την έναρξη του σπουδαίου πολιτιστικού καλοκαιριού αναφέρει:

«Ένα φεστιβάλ που αποτελεί θεσμό για τον τόπο μας, τα «Κονδυλάκεια», επανέρχονται με τρόπο δυναμικό και στόχο να αφήσουν το στίγμα τους στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για το φετινό καλοκαίρι, που είναι βέβαιο πως, όχι μόνο θα ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες και τους συμμετέχοντες στα «Κονδυλάκεια», αλλά θα γεμίσει το καλοκαίρι με μοναδικές εκδηλώσεις Πολιτισμού, αφήνοντας το στίγμα της στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας. Ακριβώς όπως επιτύγχανε να πράξει τα προηγούμενα χρόνια.

Με αυτές τις σκέψεις, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, αλλά και με τη βεβαιότητα ότι οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις θα πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί, θέλω να απευθύνω μια ανοιχτή πρόσκληση προς όλους.

Να έρθουν ως το Νότο, στον ιστορικό μας Δήμο και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε στιγμές αγάπης και ευαισθησίας, να απολαύσουμε στιγμές διασκέδασης και να ταξιδέψουμε νοητά, ικανοποιώντας την ανάγκη μας για συνεχείς πνευματικές αναζητήσεις και απαντήσεις, στα μονοπάτια του Πολιτισμού που χαράσσουν όλοι όσοι συμμετέχουν στα «Κονδυλάκεια». Σε αυτό το ταξίδι είμαστε όλοι συνταξιδιώτες!»

Ο αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Κονδυλάκης από τη δική του πλευρά, στο μήνυμα του επισημαίνει:

«Το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, «Κονδυλάκεια 2024» που διοργανώνει ο Δήμος Βιάννου σε με την Περιφέρεια Κρήτης,

τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής, το Πνευματικό κέντρο «Περικλής Βλαχάκης», την Πινακοθήκη Βιάννου «Σάββας Πετράκης», τους Αθλητικούς και τους Παραγωγικούς φορείς του τόπου, είναι η πρόταση μας για το φετινό καλοκαίρι.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Βιάννου έχουν σκοπό να προσφέρουν στον επισκέπτη αλλά και στο μόνιμο κάτοικο μια δροσερή ανάσα απόδρασης από την καθημερινότητα και να γεμίσουν τις μέρες και τις νύχτες μας με μουσικές, θεατρικές παραστάσεις, χορούς, εκθέσεις και εικαστικά δρώμενα, μέσα από ένα πλήθος ποιοτικών καλλιτεχνικών προτάσεων από καλλιτέχνες της Κρήτης και όχι μόνο.
Σημαντικό ρόλο κατέχει και φέτος η Δημοτική Χορωδία «Στάθης Μάστορας», με εμφανίσεις σε πολλά δημοτικά διαμερίσματα με ένα ιδιαίτερα προσεγμένο ρεπερτόριο.
Το καλοκαίρι στο Δήμο Βιάννου είναι ξεχωριστό με τη δική του ταυτότητα την οποία στηρίζουμε και υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Σας θέλουμε συνταξιδιώτες σε αυτό το ταξίδι. Στόχος εκτός από την ψυχαγωγία είναι η ανάδειξη και καθιέρωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, της κουλτούρας και των παραδόσεων μας, προς τις νεότερες γενιές».

Το πρόγραμμα επισυνάπτεται:

 

Σχετικά αρχεία

Πρόγραμμα - Αρχείο pdf ( 601 KB)

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA