Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Οι Ευχές του Παύλου Μπαριτάκη προς τους Μαθητές που Διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις
Οι Ευχές του Παύλου Μπαριτάκη προς τους Μαθητές που Διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις PDF Print

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο Δημάρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και φυσικά τους γονείς:

«Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, που θα υποβληθούν σε αυτή τη διαδικασία, καλή επιτυχία σε αυτή τους την προσπάθεια.

Είναι ένας αγώνας, ο οποίος φτάνει ταυτόχρονα στο αποκορύφωμα του, αλλά και στην ολοκλήρωση του, μιας και η ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα σηματοδοτήσει και το άνοιγμα ενός νέου κύκλου για όλους σας.

Εύχομαι ο κύκλος αυτός που θα ανοίξει να περικλείει τα όνειρα και τους στόχους που έχετε θέσει, οδηγώντας σας σε νέες προκλήσεις και μονοπάτια Γνώσης.

Παράλληλα εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο στους αρωγούς της προσπάθειας σας αυτής, που δεν είναι άλλοι από την οικογένεια και τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι σας στήριξαν με κάθε τρόπο για να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε την πρόκληση των πανελλαδικών εξετάσεων.

Μια πρόκληση, που για τους μαθητές του Δήμου Βιάννου, είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς πέρα από τις άλλες προκλήσεις, είχαν να αντιμετωπίσουν και αυτή της διαβίωσης σε μια δύσκολη περιοχή, απομακρυσμένη σε σχέση με το Ηράκλειο και τα άλλα αστικά κέντρα του Νομού Ηρακλείου, όπως είναι η Βιάννος. Για αυτό και τους αξίζουν πολλά μπράβο!

Οι σκέψεις και οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν. Είμαι βέβαιος ότι οι κόποι σας θα ανταμειφθούν».

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA