Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στη Συνεδρίαση της ΠΕΔ Κρήτης για τη Δημόσια Υγεία ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης
Στη Συνεδρίαση της ΠΕΔ Κρήτης για τη Δημόσια Υγεία ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης PDF Εκτύπωση

Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ Κρήτης, μετείχε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

Μια συνεδρίαση, το θέμα της οποίας ήταν η διατήρηση του Δημόσιου χαρακτήρα της Υγείας και η στήριξη της, μέσα από την υλοποίηση μιας δέσμης ουσιαστικών μέτρων.

Αυτό που τονίστηκε από τον κ. Μπαριτάκη είναι ότι τα ζητήματα που καταγράφονται στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, είναι επιτακτική ανάγκη να επιλυθούν και ο δημόσιος χαρακτήρας της Υγείας να προασπιστεί, ώστε να εξασφαλιστεί αυτό το δικαίωμα των πολιτών της Κρήτης, αλλά και των εκατομμυρίων τουριστών που κάθε χρόνο επισκέπτονται το νησί.

«Σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού στηρίζει τη Δημόσια Υγεία της Κρήτης με παρεμβάσεις, όπου χρειαστεί. Είμαστε κοντά στους υγειονομικούς, οι οποίοι υπηρετούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ως ΠΕΔ Κρήτης είμαστε, με ενιαίες θέσεις, κοντά στους πολίτες στην προσπάθεια για την εξασφάλιση του αγαθού της Υγείας, μέσα από τη διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα της», είπε ο κ. Μπαριτάκης χαρακτηριστικά.

Click image to open!
Click image to open!

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA