ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

λουλουδια

Παύλος Μπαριτάκης: Οι γυναίκες αποτελούν πηγή δύναμης και έμπνευσης για όλους

Ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, εκφράζοντας την εκτίμησή του στις εργαζόμενες του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, τις υποδέχτηκε χθες στο γραφείο του, στο δημοτικό κτίριο της Άνω Βιάννου, όπου τους προσέφερε λουλούδια, ως συμβολική χειρονομία αναγνώρισης της προσφοράς τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, να τις ευχαριστήσει για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, ενώ τους ευχήθηκε χρόνια πολλά με αφορμή τη σημαντική αυτή ημέρα.

Την ίδια ώρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Δήμαρχος Βιάννου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η σημερινή ημέρα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τις γυναίκες. Είναι μια μέρα αφιερωμένη στους αγώνες, τις κατακτήσεις, αλλά και στις προκλήσεις που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Στον Δήμο Βιάννου, έναν τόπο με βαθιές ρίζες στην Ιστορία και την Παράδοση, οι γυναίκες στην κοινωνία μας έχουν καθοριστικό ρόλο, κάτι που αναγνωρίζεται από όλους.

Οι γυναίκες της Βιάννου, ως μητέρες, αγρότισσες, επαγγελματίες, επιστήμονες και εθελόντριες, αποτελούν πηγή δύναμης και έμπνευσης. Η Δημοτική Αρχή, έχει καθήκον και προτεραιότητα να στέκεται πάντα δίπλα σε κάθε γυναίκα, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα στηρίζοντας τις προσπάθειες για ένα μέλλον με ίσες ευκαιρίες, δικαιοσύνη και ασφάλεια για όλες τις γυναίκες.

Για να συνεχίσουμε μαζί να χτίζουμε μια κοινωνία που σέβεται κάθε γυναίκα, μιας και είναι δεδομένο πως μια κοινωνία είναι πραγματικά δυνατή όταν στηρίζει και δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες, που με τη δύναμη, την αφοσίωση και το πάθος τους, συμβάλλουν καθοριστικά στην κοινωνία μας!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο...
Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Email
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
pdf