ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού που Αφορά το Έργο «Αντικατάσταση Αρδευτικής Γεώτρησης στη Θέση Μελισσοχάρακο της Τ.Κ. Χόνδρου»

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση αρδευτικής γεώτρησης στη θέση Μελισσοχάρακο της Τ.Κ. Χόνδρου», με εκτιμώμενη συνολική αξία 139.000,00 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού που Αφορά το Έργο «Ανάπλαση Τμήματος Οικισμών Συκολόγου & Κάτω Βιάννου»

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου  «Ανάπλαση τμήματος οικισμών Συκολόγου & Κάτω Βιάννου», με εκτιμώμενη συνολική αξία 436.000,00 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού που Αφορά το Έργο «Βελτίωση Οδών εντός Οικισμού Άρβης της Τ.Κ. Αμιρών»

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση οδών εντός οικισμού Άρβης της Τ.Κ. Αμιρών», με εκτιμώμενη συνολική αξία 320.000,00 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού που Αφορά το Έργο «Ανάπλαση Τμήματος Οικισμού Εμπάρου»

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση τμήματος οικισμού Εμπάρου», με εκτιμώμενη συνολική αξία 225.000,00 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση Σύγκλησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (Δια Περιφοράς)

Καλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τρίτη και από ώρα 17:00 μ.μ έως ώρας 20:00 μ.μ η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...