ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

4 Σεπτεμβρίου, 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη στο Δήμο Βιάννου για τις Ζημιές από την Πυρκαγιά στην ΤΚ Εμπάρου

Η άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών για την αποτίμηση της ζημιάς που υπέστη η περιοχή της Εμπάρου, μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 30/8/2020, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Βιάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανακοίνωση Διενέργειας Κλήρωσης ΜΗΜΕΔ και Δημοσιοποίηση Στοιχείων Σύμβασης πριν τη Διενέργεια Ηλεκτρονικής Κλήρωσης και Επιλογής Μελών Επιτροπής για το Έργο:«Παρεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης Δημοτικού Σχολείου Άνω Βιάννου»

 
Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βιάννου θα προβεί στην διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου Μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (Μη.Μ.Ε.Δ.), για την επιλογή μελών επιτροπής (τακτικών και αναπληρωματικών) της παρ. 8α του άρθρου 221 του Ν.4412/2016 διαγωνισμού έργου. Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική κλήρωση αφορά την επιλογή υπαλλήλων ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών, για την συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΩ ΒΙΑΝΝΟΥ». Προϋπολογισμού 161.286,93 Ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...