ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

28 Μαρτίου, 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Υπογραφή σύμβασης «Αντικατάσταση – ανόρυξη νέας αρδευτικής γεώτρησης στην θέση Μπουμπούλι της Τ.Κ. Βαχού Δήμου Βιάννου», προϋπολογισμού 75.000,00€

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν στην ανόρυξη νέας αρδευτικής γεώτρησης στη θέση «ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙ» Βαχού, συνολικού προϋπολογισμού 75.000,00€, την σύμβαση για την υλοποίηση της υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη , Μανώλη Αγαπουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βαχού Γιάννη Πνευματικάκη, και της Διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Μαρία Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σημαντικά έργα για την Ψαρή Φοράδα του Δήμου Βιάννου

Σημαντικές εξελίξεις για την Ψαρή Φοράδα Καλαμίου σε δύο σημαντικά έργα που αφορούν τον οικισμό και ειδικότερα στην εγκατάσταση και λειτουργία βιολογικού καθαρισμού, αλλά και την δημιουργία του νέου πολυδύναμου περιφερειακού Ιατρείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στο 8ο Παγκρήτιο Forum

Με επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στο 8ο Παγκρήτιο Forum προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και στα δίκτυα διανομής- super market που διοργανώθηκε από τα Επιμελητήρια Κρήτης το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...