ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

3 Φεβρουαρίου, 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Υπογραφή σύμβασης έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας»

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας» προϋπολογισμού 75.000 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μανώλη Αγαπουλάκη, της Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας Μαρίας Νεραντζάκη, και του εκπρόσωπου της αναδόχου εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού που αφορά το έργο “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Υποέργο : Τσιμεντόστρωση δρόμου και πλατείας Κάτω γειτονιάς του οικισμού”

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), για την ανάθεση του έργου με τίτλο “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ Υποέργο : Τσιμεντόστρωση δρόμου και πλατείας Κάτω γειτονιάς του οικισμού Κάτω Σύμης”, με προϋπολογισμό 70.668,79 ΕΥΡΩ, μαζί με το ΦΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...