ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

13 Νοεμβρίου, 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού που αφορά το έργο “ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ- υποέργο: Αποκατάσταση υποδομών και Δημοτικής οδοποιίας των οικισμών Άρβης και Νέας Άρβης των Τ.Κ. Αμιρών και Αγίου Βασιλείου”

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Δημόσιο Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), για την ανάθεση του έργου ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ- υποέργο: Αποκατάσταση υποδομών και Δημοτικής οδοποιίας των οικισμών Άρβης και Νέας Άρβης των Τ.Κ. Αμιρών και Αγίου Βασιλείου, με εκτιμώμενη συνολική αξία 210.000,00 €.

Συστημικός αριθμός ηλεκτρονικού διαγωνισμού έργου στο ΕΣΗΔΗΣ είναι: 78421

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Δημάρχου Βιάννου με την Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Συνάντηση για το φράγμα Αμιρών – Αγίου Βασιλείου πραγματοποιήθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης μεταξύ της Συντονίστριας, κας Κοζυράκη Μαρίας του Δημάρχου Βιάννου, κ. Μπαριτάκη Παύλου, και του Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σωκράτη Βαρδάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πληρωμή προνοιακών επιδομάτων στον Δήμο Βιάννου

Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Βιάννου, ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, θα γίνει η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...