ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

27 Ιουνίου, 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επιστολή για την μειωμένη καρπόδεση ελαιόκαρπου λόγω επιπτώσεων της ανομβρίας στον Δήμο Βιάννου

Επιστολή-αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ έστειλε ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης με θέμα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την μειωμένη καρπόδεση των ελαιοδέντρων στο Δήμο Βιάννου λόγω της ανομβρίας καλώντας τις υπηρεσίες να εξετάσουν το αίτημα καταβολής αποζημίωσης για τους ελαιοπαραγωγούς του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ στον Δήμο Βιάννου

Λόγω της επιτακτικής ανάγκης για την δημιουργία ενός έξω -νοσοκομειακού δικτύου και πλαισίου υποστήριξης ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας και των φροντιστών τους, συναντήθηκαν οι υπεύθυνοι της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας του ΠΑΓΝΗ, αντιπρόσωπος του Κέντρου Υγείας και το προσωπικού του Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Βιάννου. Έπειτα από διερεύνηση των αναγκών, αποφασίστηκε η έναρξη των επισκέψεων της Κινητής Μονάδας στο Δήμος μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προκήρυξη Ανοικτού Διαγωνισμού που αφορά την «Προμήθεια Καυσίμων και Λιπαντικών» του έτους 2018

Ο Δήμαρχος ΒΙΑΝΝΟΥ διακηρύσσει Ανοικτό Δημόσιο Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 για την «Προμήθεια Καυσίμων και Λιπαντικών» του έτους 2018 προϋπολογισμού 103.089,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%. για τις ανάγκες του Δήμου Βιάννου και των Νομικών του Προσώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...