ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

25 Απριλίου, 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Βιάννου στο Υπουργείο Οικονομικών με την Υφυπουργό κα Κατερίνα Παπανάτσιου

Συνάντηση με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Παπανάτσιου Κατερίνα, είχε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τους Δημάρχους Σητείας κ. Πατεράκη Θεόδωρο, και Χερσονήσου κ. Μαστοράκη Γιάννη, με την παρουσία των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτη Βαρδάκη και κ. Μανόλη Θραψανιώτη με αντικείμενο την τακτοποίηση -αδειοδότηση υφιστάμενων έργων υποδομών, δρόμοι με λιθοδομές, εν όψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου για την οριοθέτηση γραμμών αιγιαλού, παραλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού που αφορά την Πρόληψη για αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες ΣΑΕ 055 – 2ο υποέργο «Επισκευή Δημοτικής οδοποιίας Αμιρών»

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), για την ανάθεση του έργου Πρόληψη για αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες ΣΑΕ 055 – 2ο υποέργο «Επισκευή Δημοτικής οδοποιίας Αμιρών», με προϋπολογισμό 19.857,31 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια «συντήρηση και επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Βιάννου 2018»

Ο Δήμος Βιάννου Νομού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ προκηρύσσει Συνοπτικό (Πρόχειρο) διαγωνισμό για την προμήθεια ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟY BIANNOY 2018 με σφραγισμένες προσφορές, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 (ΦΕΚ 147/08.08.2016 τεύχος Α’) Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), προϋπολογισμού 68.804,65 €.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...