Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Κονδυλάκεια 2018»
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «Κονδυλάκεια 2018» PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 13/07/2018
Το Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, «Κονδυλάκεια 2018», που διοργανώνει ο Δήμος Βιάννου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, το Πνευματικό κέντρο «Περικλής Βλαχάκης», την Πινακοθήκη Βιάννου «Σάββας Πετράκης» τις Τοπικές Κοινότητες καθώς και τους Αθλητικούς και τους Παραγωγικούς Φορείς του Δήμου, είναι η πολιτιστική μας πρόταση ως αντίδοτο στη διάχυτη αίσθηση απαισιοδοξίας, επιλέγοντας τον Πολιτισμό ως ένα από τα πλέον ασφαλή μονοπάτια υπέρβασης κάθε κρίσης.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμου μας έχουν σκοπό να γεμίσουν την καθημερινότητα μας με μουσικές, θεατρικές παραστάσεις, χορούς, εκθέσεις, εικαστικά δρώμενα μέσα από ένα πλήθος ποιοτικών, καλλιτεχνικών προτάσεων που κατατίθενται από καλλιτέχνες της Κρήτης, και όχι μόνο, ενώ κυρίαρχο ρόλο κατέχει και φέτος η Δημοτική χορωδία «Στάθης Μάστορας» με αρκετές εμφανίσεις για όλους και όλες, που θα συμμετέχουν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις.
Οι μήνες του καλοκαιριού στον Δήμο Βιάννου έχουν τη δική τους ταυτότητα. Κι αυτή παραμένει αναλλοίωτη και ανέγγιχτη από κάθε φθορά ή κλυδωνισμό γιατί την υποστηρίζουμε όλοι με επιμονή και συνειδητή διάθεση αναβάθμισης της πολιτιστικής κουλτούρας του τόπου μας, με τη συνδρομή του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού και με εξαιρετικές συνεργασίες με σχήματα που υπηρετούν τον ποιοτικό Πολιτισμό.
Στην πολιτιστική αυτή διαδρομή σας θέλουμε συνταξιδιώτες. Μια διαδρομή στον χώρο της τέχνης, του πολιτισμού και της λαϊκής μας παράδοσης.

Παύλος Μπαριτάκης
Δήμαρχος Βιάννου

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων «Κονδυλάκεια 2018» - Αρχείο pdf (235,42 KB)

 


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA