Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο Δήμαρχος Βιάννου αποχαιρετά τον Γιώργο Κονδυλάκη
Ο Δήμαρχος Βιάννου αποχαιρετά τον Γιώργο Κονδυλάκη PDF Εκτύπωση

Με αίσθημα απέραντης λύπης αποχαιρετούμε σήμερα το Γιώργο Κονδυλάκη. Σήμερα που ξεκινά το μεγάλο του ταξίδι προς την αιωνιότητα.

Αυτό το ταξίδι που αποφάσισε για εκείνον ο Θεός και η μοίρα.

Στο πρόσωπό του αποχαιρετάμε το σωστό δάσκαλο, τον καλό οικογενειάρχη, τον δημιουργικό και τίμιο άνθρωπο που κατάφερε σε χρόνια δύσκολα και πολύ φτωχικά να σπουδάσει δουλεύοντας και να δημιουργήσει μια σωστή οικογένεια, υπόδειγμα στην κοινωνία.

Ο Δήμος Βιάννου ορφανεύει σήμερα γιατί χάνει ένα από τα πιο δραστήρια τέκνα του.

Η προσφορά του στην παιδεία του τόπου μας είναι γνωστή σε όλους.

Η ενασχόλησή του μετά την συνταξιοδότησή του με την ανάδειξη ιστορικών γεγονότων που σημάδεψαν την ζωή των συγχωριανών του αλλά και των κατοίκων του Δήμου γενικότερα και η δημοσίευσή τους σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν ένα ιστορικό κειμήλιο που δεν πρέπει να μείνει αναξιοποίητο. Ήταν μεγάλη του επιθυμία, να αναγνωριστεί το μικρό χωριό του ο Κρεββατάς, ως μαρτυρικό χωριό, όπως τα άλλα μαρτυρικά χωριά του Δήμου Βιάννου.

Η Βιάννος σήμερα θρηνεί τον άδικο χαμό ενός ακόμα μεγάλου τέκνου της. Και μαζί της θρηνούμε και όλοι εμείς που τον γνωρίζαμε προσωπικά και τον θαυμάζαμε για τα χαρίσματα με τα οποία τον είχε προικίσει ο Θεός.

Στο μεγάλο ταξίδι που ξεκινά σε λίγο δεν πηγαίνει μοναχός, τον συνοδεύει η αγάπη μας, τον συνοδεύει ο σεβασμός μας , τον συνοδεύει η προσευχή μας προς τον καλοκάγαθο Θεό να τον ανταμείψει για την σωστή του παρουσία σ’ αυτό τον κόσμο.

Στη αγαπημένη του σύζυγο Μαρία, τα παιδιά και τα εγγόνια του που τόσο λάτρευε, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια της Δημοτικής αρχής αλλά και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απρόσμενο χαμό του, και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που σε λίγο θα τον σκεπάσει .

Αιωνία του η μνήμη

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA