Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κινητή Παιδιατρική/Ακοολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης»
Κινητή Παιδιατρική/Ακοολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης» PDF Εκτύπωση

afisa_1.jpg

 

Ενημερώνουμε τους Δημότες πως πρόκειται να λειτουργήσει στο Δήμο μας, το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, που υλοποιεί ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας  Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.

Για την εφαρμογή της δράσης, ο Οργανισμός θα διαθέσει:

Την Κινητή Παιδιατρική/Ακοολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη για παροχή Παιδιατρικής εξέτασης και στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς, καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό.

Σε προληπτικό παιδιατρικό έλεγχο υποβάλλονται μόνο τα παιδιά, τα οποία συνοδεύονται από τους γονείς/κηδεμόνες/εκπαιδευτικούς κι έχουν μαζί τους υπογεγραμμένο σχετικό έντυπο συγκατάθεσης.

Στα παιδιά που υποβάλλονται σε προληπτικό παιδιατρικό έλεγχο, παραδίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς/κηδεμόνες τους να λάβουν γνώση και οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. Το Χαμόγελο του Παιδιού, για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών θα τηρεί μόνο δελτίο με τα αποτελέσματα του προληπτικού ελέγχου, χωρίς τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών και μόνο για στατιστικούς λόγους.

Η δράση της Κινητής Παιδιατρικής/Ακοολογικής Μονάδας Προληπτικής Ιατρικής. θα λειτουργήσει την Πέμπτη στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 09:00-17:00 στην Άνω Βιάννο, στην κεντρική πλατεία, έξω από την εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

 

Τηλέφωνο για ραντεβού:
Καραγιώργη Ελένη 2895340177
Εργάσιμες ημέρες & ώρες.

 

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο συγκατάθεσης.

Σχετικά αρχεία

'Eντυπο συγκατάθεσηςΑρχείο pdf ( 242 KB)

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA