Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπεγράφη η Σύμβαση που Αφορά το Έργο με Τίτλο: «Συντήρηση Επαρχιακού Δικτύου Περιφέρειας Κρήτης - Υποέργο: Ασφαλτόστρωση Δρόμου προς Παναγιά Δέτη της Τ.Κ. Μιλλιαράδων»
Υπεγράφη η Σύμβαση που Αφορά το Έργο με Τίτλο: «Συντήρηση Επαρχιακού Δικτύου Περιφέρειας Κρήτης - Υποέργο: Ασφαλτόστρωση Δρόμου προς Παναγιά Δέτη της Τ.Κ. Μιλλιαράδων» PDF Εκτύπωση

Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Βιάννου κ. Σταυρακάκη Μηνά και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «M-Π ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΟΕ» που αφορά το έργο με τίτλο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ - υποέργο: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΤΗ ΤΗΣ Τ.Κ. ΜΙΛΛΙΑΡΑΔΩΝ»

 

Σήμερα, Πέμπτη 21/01/2021 μεταξύ του κ. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΜΗΝΑ Δημάρχου Δήμου Βιάννου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας του έργου, με την επωνυμία «M-ΠΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΟΕ», υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ Τ.ΚΑ 2013ΕΠ40200001 - υποέργο: Ασφαλτόστρωση δρόμου προς Παναγία Δέτη της Τ.Κ. Μιλλιαράδων»

 

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 61.798,95 € (με ΦΠΑ).

 

Η συνολική προθεσμία για την κατασκευή του έργου ορίζεται στους 6 μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης.

 

Το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση δρόμου προς Παναγία Δέτη της Τ.Κ. Μιλλιαράδων και οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) τη ΣΑΕΠ Κρήτης με ΚΑ 2014EΠ50200008.

 

ypegrafi-symvasi-afora-ergo-titlo-syntirisi-eparchiakou-diktyou-perifereias-kritis-ypoergo-asfaltostrosi-dromou-panagia_deti-tk-milliaradon.jpg
 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA