Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο Εορτασμός των Θεοφανείων 2019 στον Δήμο Βιάννου
Ο Εορτασμός των Θεοφανείων 2019 στον Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Άνω Βιάννος 07-01-2019

Αγιασμός των υδάτων στον Δήμο Βιάννου

Με ηλιοφάνεια καλό καιρό, με την παρουσία εκατοντάδων πιστών και με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκαν σήμερα τα Θεοφάνεια στο Δήμο Βιάννου. Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε ο Αγιασμός των υδάτων σε όλες τις παραλίες και τα Λιμάνια του Δήμου. Έτσι κατά σειρά τελέσθηκαν αγιασμοί των υδάτων στη παραλία του Κερατόκαμπου, στον Λιμάνι της Άρβης στις παραλίες της Ψαρής Φοράδας και στα Τέρτσα, ενώ ολοκληρώθηκαν στο Λιμάνι του Καστρίου όπου τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, καθώς και εκπρόσωποι της Αστυνομίας του Λιμενικού Σώματος και των φορέων της περιοχής.
Μετά το πέρας του Αγιασμού οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι των κατά τόπο περιοχών, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα και προσέφεραν κέρασμα σε όλους όσους παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις για τον αγιασμό των υδάτων.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA