Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου
Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου PDF Εκτύπωση
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΗΛ 2895340180

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου

 

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Ευριπίδη Κουκιαδάκη είχε ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης, για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές, τις ολοκληρωμένες αναπλάσεις των οικισμών, αλλά και την οδική ασφάλεια του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Βιάννου, με την παρουσία των αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της μειοψηφίας κυρίων Εμμανουήλ Κλαδάκη και Ιωάννη Παπαδημητρόπουλο.
Ο Αντιπερειφερειάρχης Ηρακλείου ενημέρωσε για το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και ιδιαίτερα εκείνο που αφορά την οδική ασφάλεια όπου υπάρχει η δυνατότητα βελτίωσης του σημερινού οδικού δικτύου έτσι ώστε να γίνει ασφαλές για τους πολίτες, αλλά παράλληλα όμως να αποκτήσει και την σωστή σήμανση.

Ο Δήμαρχος, με την σειρά του ευχαρίστησε τον Αντιπερειφερειάρχη για την μέχρι τώρα συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και Δήμου Βιάννου και ανέπτυξε όλα τα προβλήματα των υποδομών του Δήμου όπως και οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της δακοκτονίας και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν από τώρα μέχρι την λήξη του προγράμματος αφού η προσβολή του δάκου είναι σε ακόμη υψηλά επίπεδα. Ο κύριος Κουκιάδακης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την υλοποίηση του όλου εγχειρήματος, τονίζοντας πως με στοχευμένες παρεμβάσεις θα αλλάξει την εικόνα των οικισμών αφού οι αναπλάσεις πλέον θα είναι ολοκληρωμένες ενώ και οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο θα είναι αποτελεσματικές έτσι ώστε να μη χρειάζεται συντήρηση σε ετήσια βάση.

110911_synantisi_antiperiferiarxis.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA