Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζεται η Απογραφή Πληθυσμού
Συνεχίζεται η Απογραφή Πληθυσμού PDF Εκτύπωση
Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βιάννου καλεί και προτρέπει όλους τους πολίτες που δεν έχουν απογραφεί μέχρι σήμερα να μεριμνήσουν, καθώς η Απογραφή του πληθυσμού συνεχίζεται.

Η σημασία της απογραφής και ιδιαίτερα για ένα μικρό και ορεινό Δήμο όπως είναι ο Δήμος μας είναι πολύ σημαντική, αφού όπως είναι γνωστό, από τον αριθμό των απογραφέντων σε ένα Δήμο εξαρτώνται μια σειρά αποφάσεων που αφορούν κυρίως τις κρατικές χρηματοδοτήσεις που γίνονται με πληθυσμιακά κριτήρια.

Είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απογραφής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάνουμε έκκληση και ζητούμε την συνδρομή και την βοήθεια όλων των συνδημοτών μας και ιδιαίτερα των Τοπικών Προέδρων και Τοπικών Συμβούλων, οι οποίοι γνωρίζουν ή θεωρούν ότι υπάρχουν κάποιοι συνδημότες μας, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην περιοχή μας και οι οποίοι είτε για λόγους άγνοιας ή μη ενημέρωσης δεν έχουν ακόμη απογραφεί, να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Για το σκοπό αυτό από την ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΦΕΦΡΟΥΑΡΙΟΥ έως 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ θα βρίσκεται στον Δήμο μας η απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ κ. Καρτσάκη Ασπασία για να απογράψει όποιον μέχρι σήμερα δεν έχει απογραφεί, καθώς και για να δώσει απαντήσεις και οδηγίες σε όποιον ήθελε να απογραφεί ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής εφαρμογής.

Για περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6974823059 της κ. Καρτσάκη.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA