Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Ασφαλτόστρωση Τμήματος Δρόμου της Τ.Κ. Βαχού Περιοχή Βαχουδιανός Ξερόκαμπος του Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή Σύμβασης του Έργου «Ασφαλτόστρωση Τμήματος Δρόμου της Τ.Κ. Βαχού Περιοχή Βαχουδιανός Ξερόκαμπος του Δήμου Βιάννου» PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Ασφαλτόστρωση τµήµατος δρόµου της Τ.Κ. Βαχού περιοχή Βαχουδιανός Ξερόκαμπος Δήμου Βιάννου» συνολικού προϋπολογισμού 55.000,00 €, την σύμβαση για την υλοποίηση του υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βαχού Γιάννη Πνευματικάκη, του δημοτικού συμβούλου Εμμανουήλ Καργιολάκη, και της διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Μαρίας Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Η παρέµβαση που θα υλοποιηθεί αφορά την ασφαλτόστρωση Αγροτικού δρόµου στην περιοχή του Βαχουδιανού Ξεροκάµπου.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή μιας νέας πλύστρας την οδοστρωσία με ασφαλτόστρωση 3.200 τετραγωνικών μέτρων ασφαλτοτάπητα με κατασκευή βάσης και υπόβασης στο πλάτος του διαμορφωμένου δρόμου.

Το έργο χρηματοδοτείται από την ΣΑΕΠ Κρήτης, µε ΚΑ 2014ΕΠ50200012 µε ποσό 55.000,00 €, σύµφωνα µε την µε αρ. 304703/11-12-2018 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης.

 

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά:

Με σκοπό την πλήρη ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού στην περιοχή Βαχουδιανός Ξερόκαμπος σήμερα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης, ξεκινάμε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση για την ασφαλτόστρωση ενός σημαντικού τμήματος αγροτικής οδοποιίας. Τελικός στόχος όλων μας είναι η ασφαλτόστρωση της οδού στο σύνολο της με εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και την τεχνική υπηρεσία για την ολοκλήρωση της προσπάθειας, καθώς και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη που παρείχε στον Δήμο μας.

 

ypografi-symvasis-ergou-asfaltostrosi-tmimatos-dromou-tk-vachou-periochi-vachoudianos-xerokampos-dimou-viannou.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA