Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Συνάντηση εργασίας με τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης
Συνάντηση εργασίας με τη Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης PDF Print

img-01_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Βιάννου, Μηνάς Σταυρακάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλη Παπαδήμα και τη δημοτική σύμβουλο Εύη Γαρεδάκη πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη 8/9/2021 στο Ηράκλειο, συνάντηση εργασίας με τη Διοικήτρια της 7 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κα Λένα Μπορμπουδάκη και τον Υποδιοικητή κ. Δημήτρη Αγαπίου.

Κύριο αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η επίσπευση ολοκλήρωσης των διαδικασιών παραχώρησης οικοπέδου του Δήμου Βιάννου στην 7 η Υ.ΠΕ Κρήτης για την ανέγερση του νέου Περιφερειακού Ιατρείου Κερατοκάμπου, ακολούθως της σχετικής απόφασης η οποία ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο και η ένταξη του έργου στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Επίσης στη σύσκεψη απασχόλησε η ολοκλήρωση της δωρεάς οικοπέδου από ιδιώτη στον Πεύκο, μετά από σχετικές ενέργειες της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κας Γλυκερίας Προεστάκη, το οποίο ακολούθως θα παραχωρηθεί από το Δήμο Βιάννου στην 7 η ΥΠΕ Κρήτης ,με στόχο την ανέγερση νέου Περιφερειακού Ιατρείου Πεύκου.

Παράλληλα συζητήθηκαν και δρομολογήθηκαν θέματα που αφορούν στην μετεγκατάσταση και εξοπλισμό του Περιφερειακού Ιατρείου Εμπάρου, τεχνικές παρεμβάσεις στο Περιφερειακό Ιατρείο Άρβης και εργασίες ανακαίνισης του Κ.Υ. Βιάννου.

Η Διοίκηση της 7 ης Υ.ΠΕ Κρήτης, άμεσα ανταποκρινόμενη στα παραπάνω, δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή ενέργεια για την υλοποίηση των έργων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκαν εκτενώς επίσης θέματα στελέχωσης και λειτουργίας των μονάδων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της περιοχής, με στόχο την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών στους δημότες του Δήμου Βιάννου, καθώς και η αναγκαιότητα εμβολιασμού τους έναντι της νόσου Covid-19.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση και των δύο πλευρών, Διοίκησης 7ης ΥΠΕ Κρήτης και Δήμου, για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα παραπάνω θέματα.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA