Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας στο Δήμο Βιάννου
Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας στο Δήμο Βιάννου PDF Print
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΑΝΝΟΥ

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βιάννου, συναισθανόμενοι την δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε, λόγω της Οικονομικής και της υγειονομικής κρίσης, καταβάλλουν καθημερινές προσπάθειες να βρεθεί στο πλευρό των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Ο Δήμος Βιάννου ενημερώνει τους Δημότες ότι σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της ΑΜΚΕ «Η ΑΡΩΓΗ» την Παρασκευή 14 ΜΑΪΟΥ και ώρα 11:00 πμ θα βρίσκεται στο Δημοτικό κατάστημα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας.

Η συνεργασία του Δήμου με την ΑΜΚΕ «Η ΑΡΩΓΗ», πραγματοποιείται στα πλαίσια του Δωρεάν Προγράμματος ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για την αντιμετώπιση των ψυχικών επιπτώσεων της Πανδημίας.

Το κλιμάκιο που θα επισκεφθεί το Δήμο, απαρτίζεται από ψυχίατρο, κοινωνικό λειτουργό και νοσηλευτή και θα έχει επαφές με τους υπεύθυνους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, «Βοήθεια στο σπίτι», ΚΑΠΗ, ΚΗΦΗ.

 

Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητηθούν τρόποι υποστηρικτικών υπηρεσιών σε θέματα ψυχικής υγείας που αφορούν δημότες και εργαζόμενους στο Δήμο, καθώς επίσης και τρόποι παροχής βοήθειας ώστε να καλυφθούν ανάγκες Δημοτών οι οποίοι αδυνατούν να μετακινηθούν στους χώρους παροχής υπηρεσιών λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας ή κατοικούν σε απομακρυσμένους οικισμούς του Δήμου που αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης και χρήζουν ιατροφαρμακευτικής και ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Όποιος δημότης ή εργαζόμενος του Δήμου επιθυμεί συνάντηση με το κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας, μπορεί να το δηλώσει στα τηλέφωνα 2895340177-2895340113.
Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση.
Κατά τις συναντήσεις τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα, καθώς και τα μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA