Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Πρόσκληση Σύγκλησης Έκτακτης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Σύγκλησης Έκτακτης Οικονομικής Επιτροπής PDF Print

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΠΡΟΣ:

  1. Τα Τακτικά Μέλη της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βιάννου
  2. Τα αναπληρωματικά Μέλη της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βιάννου

Καλείστε να προσέλθετε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα Βιάννου την 09η Αυγούστου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852 / 2010:

 

  1. Άσκηση του ενδίκου μέσου της έφεσης κατά της 277 / 2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου
  2. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 και εγγραφή πίστωσης για την «Καταβολή εκλογικής αποζημίωσης υπαλλήλων του Δήμου για την συμμετοχή των στην εκλογική διαδικασία στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019»
  3. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 και εγγραφή πίστωσης για την «Απόδοση κρατήσεων υπέρ Ελληνικού Δημοσίου»
  4. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 ως προς τον προϋπολογισμό των υποέργων 1, 2, 3, 5, 6 και 9 του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ»
  5. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου λόγω κατάθεσης αγωγής από υπαλλήλους του προγράμματος «Κέντρο Ημερήσιας φροντίδας Ηλικιωμένων»
  6. Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής

 

Η συνεδρίαση κρίνεται έκτακτη επειδή θα πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις της Οικονομικής επιτροπής για τα παραπάνω θέματα επειδή θα πρέπει να ασκηθεί άμεσα έφεση κατά δικαστικής απόφασης, να τροποποιηθεί ο προϋπολογισμός και να εγγραφούν πιστώσεις ή να αναπροσαρμοστούν Κ.Α εσόδων και εξόδων, να οριστεί δικηγόρος για την κατάθεση αγωγής και να εγκριθούν και οι δαπάνες που έγιναν με την πάγια προκαταβολή, προκειμένου να εκδοθούν τα σχετικά τακτοποιητικά εντάλματα.

 

Σχετικά Αρχεία
Πρόσκληση - pdf (119 KB)

 

 

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA