Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης Γυμνασίου και Λυκείου Βιάννου
Πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης Γυμνασίου και Λυκείου Βιάννου PDF Print
Άνω Βιάννος 18/01/2019

Πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης Γυμνασίου και Λυκείου Βιάννου

Κατατέθηκε στο ΕΣΠΑ ολοκληρωμένη πρόταση χρηματοδότησης ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων Γυμνασίου και Λυκείου Βιάννου.

Πρόκειται για μια σημαντική πρόταση χρηματοδότησης για την ενεργειακή αναβάθμισης του Γυμνασίου και Λυκείου Δήμου Βιάννου, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Στην υποβληθείσα πρόταση προβλέπονται εργασίες εγκατάστασης νέου συστήματος θερμάνσεως, αλλαγές κουφωμάτων, τοποθέτηση θερμοπροσόψεων, μονώσεις, αντικατάστασης των λαμπτήρων φωτισμού με λάμπες οικονομίας LED, εγκατάσταση συστήματος ενεργειακής διαχείρισης, νέες σωληνώσεις της κεντρικής θέρμανσης, κ.α.

Για τα παραπάνω ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης ανέφερε:

«Μετά την έγκριση χρηματοδότησης της αντίστοιχης πρότασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού σχολείου Άνω Βιάννου από το Πράσινο Ταμείο, και πάντα με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Δήμου Βιάννου, υποβάλαμε ολοκληρωμένη πρόταση για χρηματοδότηση σε πρόσκληση της Περιφέρειας Κρήτης για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων Γυμνασίου και Λυκείου Βιάννου. Βασικός μας στόχος είναι η βελτίωση των συνθηκών της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις σχολικές μας μονάδες, που εξασφαλίζετε με την νέα πρόταση που καταθέσαμε με την οποία αναβαθμίζουμε ενεργειακά αυτά τα σχολικά κτίρια, δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς, ενώ ταυτόχρονα εκσυγχρονίζουμε βασικές υποδομές τους».

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA