Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Πρόσληψη Μόνιμου Προσωπικού
Πρόσληψη Μόνιμου Προσωπικού PDF Print

Εγκρίθηκε η πρόσληψη μόνιμου επιστημονικού Προσωπικού στον Δήμο Βιάννου, μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου προς στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι θέσεις πού εγκρίθηκαν αφορά τις παρακάτω ειδικότητες:

1 ΘΕΣΗ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

1 ΘΕΣΗ ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

1 ΘΕΣΗ ΠΕ1 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ -ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

1 ΘΕΣΗ ΤΕ3 ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Οι παραπάνω ειδικότητες περιλαμβάνονται στην σχετική Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 13Κ/2021 που δημοσιεύθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα η προκήρυξη αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου. Σημειώνουμε ότι στην συγκεκριμένη Πρόσκληση ισχύει για το Δήμο μας, πρόσθετη μοριοδότηση της εντοπιότητας των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής από τους ενδιαφερόμενους, αρχίζει στις 20 Ιανουαρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Μετά την θετική αυτή εξέλιξη, ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Σταυρακάκης Μηνάς, δήλωσε την ικανοποίηση του και ευχήθηκε να ολοκληρωθεί σύντομα αυτή η διαδικασία, ώστε να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος των αναγκών, για να μπορέσει ο Δήμος να ανταποκριθεί καλύτερα στις υποχρεώσεις του, σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς που σχετίζονται με την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους Δημότες, με την ανάπτυξη της περιοχής, με το Περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας.


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA