Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την 77η Επέτειο του Ολοκαυτώματος των Χωριών της Βιάννου και της Δυτικής Ιεράπετρας στο Πανδημοτικό Ηρώον του Δήμου Βιάννου
Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την 77η Επέτειο του Ολοκαυτώματος των Χωριών της Βιάννου και της Δυτικής Ιεράπετρας στο Πανδημοτικό Ηρώον του Δήμου Βιάννου PDF Print

 

Δοξολογία-Τρισάγιο στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στο Πανδημοτικό Ηρώο στη θέση Σελί Αμιρών, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. κ. Κύριλλου, θα τελεστεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, στις 10 το πρωί, για να τιμηθεί η 77η επέτειος του Ολοκαυτώματος και της καταστροφής των χωριών της Βιάννου και της Δυτικής Ιεράπετρας στις 14,15,16 Σεπτεμβρίου 1943 από τα Γερμανικά ναζιστικά στρατεύματα.

 

Την εκδήλωση οργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Βιάννου και η Ένωση Θυμάτων Ολοκαυτώματος Βιάννου.

 

Για το ιστορικό-χρονικό του Ολοκαυτώματος θα αναφερθεί ο Συγγραφέας-Ιστορικός Ερευνητής κ. Γεώργιος Παναγιωτάκης.

 

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει Προσκλητήριο Νεκρών, ανάκρουση Εθνικού Ύμνου καθώς και τήρηση ενός λεπτού σιγής.

 

Η λιτή τιμητική εκδήλωση – απόδοση τιμών προς τους νεκρούς, πραγματοποιείται στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων προστασίας από τον covid-19 που ισχύουν για την Π.Ε. Ηρακλείου έως 30 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA