Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Άγρια Δύση: Μια Κωμωδία Γεμάτη Γέλιο, Πάθος για τη Ζωή, τον Έρωτα & την Αγάπη για την Ελλάδα!
Άγρια Δύση: Μια Κωμωδία Γεμάτη Γέλιο, Πάθος για τη Ζωή, τον Έρωτα & την Αγάπη για την Ελλάδα! PDF Print

 

Μια Κωμωδία Γεμάτη Γέλιο, Πάθος για τη Ζωή, τον Έρωτα & την Αγάπη για την Ελλάδα!
Το κρητικό γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη, θα περιοδεύσουν αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα οι Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Φιόνα Γεωργιάδη και ο Γιάννης Φραγκίσκος.

 

Η  παράσταση διαδραματίζεται στην πανέμορφη Κρήτη μας και πιο συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακιών. Εκεί, μια χειμάζουσα -ελέω οικονομικής κρίσης- οικογενειακή, τουριστική επιχείρηση, πασχίζει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση ενός παλιού, ανεκπλήρωτου έρωτα ο οποίος διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας, εξωθώντας όλους σε ακραίες και απόλυτα κωμικοτραγικές αντιδράσεις. Την χαριστική βολή στην επαπειλούμενη κανονικότητά τους θα δώσει η εμπλοκή όλων στο κυνήγι ενός αμφίσημου, χαμένου θησαυρού που στοιχειώνει τις ζωές τους.

 

wild-west.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA