Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Δωρεάν WiFi σε Δημόσιους Χώρους του Δήμου Βιάννου
Δωρεάν WiFi σε Δημόσιους Χώρους του Δήμου Βιάννου PDF Print

Ξεκίνησε και τέθηκε ήδη σε λειτουργία η δωρεάν παροχή WiFi4EU στους οικισμούς του Δήμου Βιάννου. Συγκεκριμένα οι δωρεάν υπηρεσίες WiFi4EU έχουν ήδη οι οικισμοί Σιδωνία - Ψαρή Φοράδα, του Χόνδρου, και της Άνω Βιάννου (κεντρική πλατεία) όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την παροχή σήματος.

Τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται και η διασύνδεση των οικισμών Καστρί, Κερατόκαμπος, Άρβη, και Αμιρών, που αποτελούν την πρώτη φάση από την χορήγηση κουπονιού στον Δήμο Βιάννου WiFi4EU ύψους 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Επίτροπο Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας κ. Μαρίγια Γκαμπριέλ, 2.800 δήμοι θα παρέχουν σε χιλιάδες Ευρωπαίους και επισκέπτες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους, σε ολόκληρη την ΕΕ, προσφέροντας μεγαλύτερη συνδεσιμότητα στην καθημερινότητα των πολιτών. Οι εν λόγω δήμοι βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Για την ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής αυτή ο Δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης δήλωσε:

Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία που αφορά την δωρεάν παροχή WiFi4EU προς τους δημότες μας ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες. Μια πρωτοβουλία στην οποία συμμετείχε από το πρώτο στάδιο εφαρμογής ο Δήμος μας, ανάμεσα στους 2.800 επιλεγέντες Δήμους σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η κοινωνία της πληροφορίας αναπτύσσεται καθημερινά και οφείλουμε να παρέχουμε την πρόσβαση σε αυτή με κάθε τρόπο στους Δημότες μας, ειδικά με την αξιοποίηση των προγραμμάτων δωρεάν πρόσβασης και επικοινωνίας.

 

dorean-wifi-se-dimosious-chorous-dimou-viannou.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA