Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Υπογραφή σύμβασης «Ασφαλτόστρωση δρόμου από της επαρχιακή οδό Αμιρών Άρβης προς την θέση των ομαδικών τάφων Αμιρών Δήμου Βιάννου»
Υπογραφή σύμβασης «Ασφαλτόστρωση δρόμου από της επαρχιακή οδό Αμιρών Άρβης προς την θέση των ομαδικών τάφων Αμιρών Δήμου Βιάννου» PDF Print
Άνω Βιάννος 29/03/2019

Υπογραφή σύμβασης «Ασφαλτόστρωση δρόμου από της επαρχιακή οδό Αμιρών Άρβης προς την θέση των ομαδικών τάφων Αμιρών Δήμου Βιάννου»

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν στην κατασκευή νέου ασφαλτοστρωμένου δρόμου που οδηγεί από την επαρχιακή οδό Αμιρών Άρβης προς το σημείο που βρίσκονται οι ομαδικοί τάφοι των εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, την σύμβαση για την υλοποίηση της υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη , Μανώλη Αγαπουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αμιρών Μανώλη Ηλιάκη και της Διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Μαρία Νερατζάκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο αφορά σε ασφαλτόστρωση του χωματόδρομου µήκους 500,00 µ.µ που οδηγεί από την επαρχιακή 43 στο χώρο εκτέλεσης και οµαδικών τάφων. Συγκεκριµµένα θα γίνουν η κατασκευή τάφρου, η κατασκευή τεχνικού µε τσιµεντοσωλήνες και η κατασκευή ασφαλτικού οδοστρώµατος(βάση, υπόβαση, στρώση κυκλοφορίας).
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 73.000,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και χρηματοδοτείται, από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Με σεβασμό στην ιστορία του τόπου μας και στην προσπάθεια ανάδειξης όλων των σημείων του μαρτυρικού Δήμου Βιάννου υλοποιούμε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση που αφορά στην ασφαλτόστρωση δρόμου από της επαρχιακή οδό Αμιρών Άρβης προς την θέση των ομαδικών τάφων εκτελεσθέντων από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στα Μελιανά Αμιρών. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών κο Αλέξη Χαρίτση που χρηματοδότησε το συγκεκριμένο έργο κατά την επίσκεψή του στην Βιάννο τον Σεπτέμβριο του 2018. Είναι σημαντικό επίσης να αναδείξουμε την συμβολή των υπηρεσιών του Δήμου που υλοποιούν καθημερινά το τεχνικό του πρόγραμμα με σημαντικά έργα σε κάθε Τοπική μας Κοινότητα.


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA