Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Announcements Υπογραφή σύμβασης του έργου «Αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Εμπάρου Μιλλιαράδων και Ξενιάκου
Υπογραφή σύμβασης του έργου «Αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Εμπάρου Μιλλιαράδων και Ξενιάκου PDF Print
Άνω Βιάννος 21/02/2019

«Υπογραφή σύμβασης του έργου «Αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Εμπάρου Μιλλιαράδων και Ξενιάκου»

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας των Τοπικών Κοινοτήτων Εμπάρου, Μιλλιαράδων και Ξενιάκου του Δήμου Βιάννου», προϋπολογισμού 180.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου, κ. Παύλος Μπαριτάκης παρουσία του Αντιδημάρχου Νικήτα Γιαμαλάκη, των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Εμπάρου Γιώργου Περογιαννάκη, Μιλλιαράδων Αντώνη Βασιλάκη, Ξενιάκου Μανώλη Μανουσάκη καθώς και της μηχανικού του Δήμου Νίκης Μπουζουνιεράκη, με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Με το έργο αυτό ο Δήµος Βιάννου θα προχωρήσει σε ασφαλτοστρώσεις, επισκευές, τσιμεντοστρώσεις δημοτικών οδών και συγκεκριμένα:

  • Παρεμβάσεις οδοποιίας και τεχνικών στον οικισμό Κατωφύγι.
  • Τσιμεντόστρωση και ασφαλτόστρωση στον οικισμό Μιλλιαράδων.
  • Ασφαλτόστρωση εντός οικισμού Ξενιάκου.
  • Ασφαλτοστρώσεις εντός του οικισμού Εμπάρο.

Το έργο χρηματοδοτείται από τη ΣΑΕΠ 002 µε αριθµό 2014ΕΠ00200006, σύµφωνα µε την υπ΄αρ. 149534/19-07-2017 απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: «Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, θα γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις σε έργα οδοποιίας στους οικισμούς Εμπάρου, Μιλλιαράδων, Ξενιάκου και Κατωφύγιου. Η τεχνική μας υπηρεσία σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων εκπόνησε τη σχετική μελέτη και διενήργησε τη διαδικασία με δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό. Ένα αναγκαίο και χρήσιμο έργο που με την υλοποίηση του, θα βελτιωθεί σημαντικά το δημοτικό οδικό δίκτυο των παραπάνω οικισμών. Σημαντικά έργα οδοποιίας που θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με την υπογραφή ανάλογων συμβάσεων σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Κρήτης για την χρηματοδότηση του έργου».


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA