Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις “Ένα παράξενο ζευγάρι” του Neil Simon στα «Κονδυλάκεια 2018»
“Ένα παράξενο ζευγάρι” του Neil Simon στα «Κονδυλάκεια 2018» PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 17 Αυγούστου 2018

Με την θεατρική παράσταση "Ένα παράξενο ζευγάρι" του Neil Simon από το θέατρο Μορφές συνεχίζονται τα ΚΟΝΔΥΛΑΚΕΙΑ 2018 στον Δήμο Βιάννου στο Βλαχάκειο Πνευματικό Κέντρο στις 21/08/2018 με ώρα έναρξης 20:30 το βράδυ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Βιάννου και το Πνευματικό Κέντρο "Περικλής Βλαχάκης". Η Είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η υπόθεση:

Δεκαετία '80. Νέα Υόρκη. Δύο φίλοι, εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν μετά από τους ναυαγισμένους γάμους τους.

Τα προβλήματα αρχίζουν όταν διαπιστώσουν ότι ο ένας είναι αφόρητα ακατάστατος και ο άλλος νοσηρά τακτικός.

Μέσα από πανέξυπνους διαλόγους, ο αριστοτέχνης της κωμωδίας Σάιμον φιλοτεχνεί μια εικόνα της σύγχρονης Αμερικής, όταν το περίφημο αμερικάνικο όνειρο έχει πια ξεθωριάσει...

Η κλασική κωμωδία του αμερικανού συγγραφέα, που ανέβηκε πρώτη φορά στο Μπρόντγουεη τη δεκαετία του '70, έγινε μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο με το δίδυμο Τζακ Λέμον και Γουώλτερ Ματάου και από τότε φιλοξενείται στις μεγαλύτερες σκηνές όλου του κόσμου.

Mετάφραση: Ερρίκος Μπελιές, Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Παραουλάκης, Σκηνικά: Σίμος Χριστοδούλου, Κοστούμια: Γιασμίν Τιμότίγιεβιτς, Φώτα / Ήχος:Νίκος Αρετάκης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δομήνικος Ταβερναράκης, Τάσος Καϊσαρλής, Σίμος Χριστοδούλου, Κώστας Φραντζεσκάκης, Γιάννης Παραουλάκης, Ρένα Πασπάτη, Γιασμίν Μεραμβελιωτάκη.

Σκηνοθεσία: Σίμος Χριστοδούλου


 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA