Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ανακοίνωση Δήμου Βιάννου για την Εμβολιασμό
Ανακοίνωση Δήμου Βιάννου για την Εμβολιασμό PDF Εκτύπωση

Την Δευτέρα 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δόση του εμβολιασμού στα τρία εμβολιαστικά σημεία που έχουν δηλωθεί από τον Δήμο Βιάννου, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος για τον εμβολιασμό των δημοτών σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές.

Συγκεκριμένα:

  • Στο Περιφερειακό Ιατρείο Εμπάρου
  • Στο Περιφερειακό Ιατρείο Άρβης
  • Στο Περιφερειακό Ιατρείο Ψαρής Φοράδας

 

Την Δευτέρα 19 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη δόση του εμβολίου από κινητή μονάδα, πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα μέσα και το απαιτούμενο επιστημονικό προσωπικό.

Ο Δήμαρχος Βίαννου Μηνάς Σταυρακάκης και η Δημοτική Αρχή, κάνουν έκκληση προς όλους τους Βιαννίτες και τις Βιαννίτισσες που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να αναλάβουν την ευθύνη και να πράξουν το καθήκον τους. Να ξεπεράσουμε τις φοβίες και τα ερωτηματικά, να εμπιστευτούμε την επιστημονική κοινότητα για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την σημερινή δύσκολή φάση, που από ότι φαίνεται με την τελευταία ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων και ιδιαίτερα στην Κρήτη, ο κορονοϊος είναι εδώ και επιμένει. Η μάχη συνεχίζεται και μπορεί να κερδηθεί μόνο με τον πλήρη και καθολικό εμβολιασμό.

Καλούμε σε κινητοποίηση όλους τους φορείς του Δήμου Βιάννου, τα Τοπικά Συμβούλια, τους τοπικούς συλλόγους, τους συνεταιρισμούς, την Εκκλησία, να συνδράμουν για την επιτυχή έκβαση αυτής της προσπάθειας.

Την ημέρα του εμβολιασμού ο Δήμος Βιάννου θα αναστείλει την λειτουργία των δομών ΚΑΠΗ ΚΗΦΗ, ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και θα θέσει στην διάθεση της κινητής μονάδας εμβολιασμού, το προσωπικό και τα μεταφορικά μέσα που διαθέτει, για να καλυφθούν οι ανάγκες μεταφοράς δημοτών που αδυνατούν να μετακινηθούν με δικά τους μέσα και ότι άλλο ήθελε προκύψει προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της.

Τέλος ο Δήμαρχος επισημαίνει ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να χάνουμε χρόνο και δεν μπορούμε να παίζουμε με τις ζωές των ανθρώπων που αγαπάμε, των οικογενειών μας, των συνανθρώπων μας. Αυτή την μάχη πρέπει να την κερδίσουμε, δεν έχουμε άλλη επιλογή και θα την κερδίσουμε μόνο αν την δώσουμε όλοι μαζί.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA