Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση


ΠΡΟΣ:

1) Τα Τακτικά Μέλη της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βιάννου

  1. Τριγωνάκη Χαρίλαο του Γεωργίου, Αντιδήμαρχο
  2. Θεοδοσάκη Νικόλαο του Εμμανουήλ,  Αντιδήμαρχο
  3. Κεφαλάκη Μιχαήλ του Ιωάννη
  4. Ψαράκη Ιωάννη του Αποστόλου
  5. Αγαπουλάκη Εμμανουήλ του Ελευθερίου
  6. Κονδυλάκη Χαράλαμπο του Γεωργίου

 

2) Τα αναπληρωματικά Μέλη της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βιάννου

  1. Μητσόπουλο Δημήτριο του Τηλεμάχου
  2. Καργιολάκη Εμμανουήλ του Ματθαίου
  3. Ραπτάκη Μαρία του Εμμανουήλ

 

Καλείστε να προσέλθετε σε συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής κεκλεισμένων των θυρών (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 «Κατεπείγουσες διατάξεις για τη λειτουργία Δήμων και Περιφερειών κατά τη διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19» της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/τ. Α’/11.3.2020) που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα Βιάννου την 08 – 10 – 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  σύμφωνα και με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852 / 2010:

 

  1. Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΗΣ υποέργο (νέο): Αποκατάσταση Δημοτικής οδοποιίας οικισμών Συνδωνίας της Τ.Κ Καλαμίου, Άρβης της Τ.Κ. Αμιρών, Τερτσών της Τ.Κ. Συκολόγου»
  2. Ακύρωση της 117/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και εκ νέου έγκριση της μελέτης, έγκριση της διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου, Καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοικτού διαγωνισμού του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΩ ΒΙΑΝΝΟΥ»
  3. Έγκριση του 1ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ του έργου «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ- ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΠΕΥΚΟΥ»
  4. Έγκριση πρακτικού I του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ Τ. ΚΑ 2013ΕΠ40200001 - υποέργο: Ασφαλτόστρωση δρόμου προς Παναγία Δέτη της Τ.Κ. Μιλλιαράδων»
  5. Έγκριση του 2ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΗΣ υποέργο (νέο): Αποκατάσταση Δημοτικής οδοποιίας οικισμών Συνδωνίας της Τ.Κ Καλαμίου, Άρβης της Τ.Κ. Αμιρών, Τερτσών της Τ.Κ. Συκολόγου»
  6. Έγκριση του 2ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ & του 1ου ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Της 1ης ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ του έργου «Πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από Θεομηνίες- Επισκευή Δημοτικών δρόμων Δήμου Βιάννου»
  7. Έγκριση της διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση εκτέλεσης του έργου, Καθορισμός των όρων διακήρυξης του ανοικτού διαγωνισμού του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΡΘΑΣ–ΜΙΛΛΙΑΡΑΔΩΝ ΑΠΟ Χ.Θ. 0+00 ΕΩΣ 3+13 (ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ–ΤΕΧΝΙΚΑ)»
  8. Έγκριση Έκδοσης Εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπάνης πληρωμής σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ γεώτρησης ΤΚ Εμπάρου (σημαδωπός) για ύδρευση-άρδευσης ΤΚ Αφρατίου
  9. Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής
  10. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 και την εγγραφή πίστωσης για «Παροχή υπηρεσιών για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης»
  11. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 και την εγγραφή πίστωσης για «Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την εκτέλεση εγκεκριμένων συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων έργων»
  12. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 και την εγγραφή πίστωσης για «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ 30- 08-2020 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΙΑΝΝΟΥ - υποέργο:  Προμήθεια σωλήνων και υλικών άρδευσης»
  13. Διόρθωση της 122 / 2020 απόφασης της Οικονομικής επιτροπής περί εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 και την εγγραφή πίστωσης για την «Συντήρηση – Αποκατάσταση κοινοχρήστων χώρων οικισμού Κερατοκάμπου»
  14. Διόρθωση της 123 / 2020 απόφασης της Οικονομικής επιτροπής περί εισήγησης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 και την εγγραφή πίστωσης για την «Συντήρηση και αποκατάσταση αγροτικής και δημοτικής οδοποιίας οικισμού Καστρίου»
  15. Ορισμός δικηγόρου για το με αριθμ. βιβ. κλήσεων 2107 / 03-04-2020 κλητήριο θέσπισμα
  16. Έγκριση απολογισμού Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Βιάννου έτους 2015
  17. Έγκριση απολογισμού Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Βιάννου έτους 2016
  18. Έγκριση απολογισμού Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Βιάννου έτους 2017
  19. Έγκριση απολογισμού Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Βιάννου έτους 2018
  20. Έγκριση απολογισμού Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Βιάννου έτους 2019
  21. Εξειδίκευση πίστωσης Κ.Α.Ε 00.6735 με τίτλο «Επιχορήγηση σε αθλητικούς συλλόγους και σωματεία»
  22. Αποδοχή δωρεάς του κοινωφελούς ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και καθορισμός κριτηρίων κατανομής των προϊόντων σε φυσικά πρόσωπα τα οποία εντάσσονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του covid-19
  23. Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών
  24. Εκ νέου έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και καθορισμός των όρων διακήρυξης για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΕΡΑΤΟΚΑΜΠΟΥ & ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΑΝΝΟΥ».

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

ΜΗΝΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

 

 

 

Σχετικά αρχεία

Πρόσκληση - Αρχείο pdf ( 117 KB)

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA