Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ορκωμοσία Νέων Μόνιμων Δημοτικών Υπαλλήλων στον Δήμο Βιάννου
Ορκωμοσία Νέων Μόνιμων Δημοτικών Υπαλλήλων στον Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση

Ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη οι πρώτοι επιτυχόντες από την προκήρυξη 3Κ του ΑΣΕΠ στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βιάννου. Συγκεκριμένα ανάλαβαν εργασία ένας νέος μόνιμος υπάλληλος της κατηγορίας ΔΕ χειριστών τσάπας, καθώς και ένας μόνιμος υπάλληλος με ειδικότητα Δ.Ε. Οδηγών.

Ο Δήμαρχος Βιάννου ευχήθηκε στους νέους πλέον μόνιμους δημοτικούς υπαλλήλους να έχουν δύναμη και υγεία για να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα και το έργο τους. Παράλληλα ο Δήμαρχος τόνισε ότι θα ακολουθήσουν μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο άλλοι δύο μόνιμοι διορισμοί ένας από τη προκήρυξη της 3Κ και άλλος ένας από τον νόμο 4440/2016 της κινητικότητας μέσω της οποίας έχει ήδη τοποθετηθεί στην διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών ακόμη μία μόνιμη υπάλληλος.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος είπε ότι παρά τις δυσκολίες που δημιουργούνται η υπηρεσία φρόντισε έγκαιρα να συμπεριληφθεί στην κινητικότητα ως φορέας υποδοχής ετοιμάζοντας το ψηφιακό περίγραμμα των κενών θέσεων αλλά και να ζητήσει την κάλυψη σε όλα τα κενά στον τομέα της καθαριότητας μέσω της προκήρυξης της 3Κ. Τέλος ευχαρίστησε την διευθύντρια Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών κα Μαρίνα Καμπιτάκη για τη συνεργασία.

Το παρών στην ορκωμοσία έδωσε και ο νέος Δήμαρχος Βιάννου κος Μηνάς Σταυρακάκης.

 

orkomosia-neon-monimon-dimotikon-ypallilon-dimo-viannou-1.jpg

 

orkomosia-neon-monimon-dimotikon-ypallilon-dimo-viannou-2.jpg

 

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA