Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στην έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση»
Συμμετοχή του Δήμου Βιάννου στην έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση» PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 07-05-2015

 

Στην έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας- ΣΕΦ, στο Νέο Φάληρο, βρέθηκε και η αποστολή του Δήμου Βιάννου, στην οποία συμμετείχαν οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Εμπάρου και Βιάννου, Πολιτιστικοί φορείς της περιοχής όπως το Βλαχάκειο Πνευματικό Κέντρο η Πινακοθήκη του Κερατόκαμπου «Σάββας Πετράκης», τα προϊόντα Ελιάς Έργον, και άλλοι φορείς και ιδιώτες .Τον Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ψυλλάκης.

Στόχος του Δήμου ήταν η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων κυρίως του ελαιόλαδου καθώς και των λοιπών προϊόντων λαϊκής τέχνης. Ειδικά το βιαννίτικο λάδι το όποιο είναι Π.Ο.Π. προσφέρεται πλέον και τυποποιημένο μέσα από τους Αγροτικούς Συναιτερισμους και ιδιώτες τυποποιητές της περιοχής με σκοπό, να τοποθετηθεί σε περισσότερα σημεία πώλησης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, να έρθουν σε επαφή οι ντόπιοι παραγωγοί και τυποποιητές µε τα δίκτυα διανοµής, συνάπτοντας νέες συνεργασίες πάντα προς όφελος των παραγωγών της Βιάννου.

Επίσης μέσα από την παρουσία του Βλαχάκειου Πνευματικού Κέντρου και της Πινακοθήκης του Κερατόκαμπου Σάββας Πετράκης, καταβάλετε η προσπάθεια για την προσέλκυση επισκεπτών στον Δήμο προκειμένου από κοντά να απολαύσουν τις δραστηριότητες τους, καθώς και το πολιτιστικό πνευματικό έργο που επιτελείται στην Βιάννο.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA