Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογραφή Σύμβασης του έργου «Βελτίωση υφιστάμενης αρδευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Χόνδρου και αξιοποίηση αρδευτικού νερού στον Δήμο Βιάννου»
Υπογραφή Σύμβασης του έργου «Βελτίωση υφιστάμενης αρδευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Χόνδρου και αξιοποίηση αρδευτικού νερού στον Δήμο Βιάννου» PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Πληρ. Θεοδοσάκη Ζαχαρένια
Τηλ 2895340177- Φαξ 2895022860
Κινητό: 6944361368
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Άνω Βιάννος 15-05-2015

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Βελτίωση υφιστάμενης αρδευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Χόνδρου και αξιοποίηση αρδευτικού νερού στον Δήμο Βιάννου προϋπολογισμού 116.000,00€», τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Νικήτας Γιαμαλάκης και Γιώργος Ψυλλάκης, και η επιβλέπουσα μηχανικός Νίκη Μπουζουνιεράκη.

Με το συγκεκριμένο έργο πραγματοποιείται ορθή αξιοποίηση υφιστάμενης γεώτρησης στη θέση «Μέλιο» στο ∆.∆. Χόνδρου (συντ. κατά ΕΓΣΑ 87' Χ=626028, Υ=3876347), καθώς και η κατασκευή νέου καταθλιπτικού αγωγού µμεταφοράς του νερού από την γεώτρηση στη θέση «Μέλιο» έως την υφιστάμενη ∆εξαµενή Άρδευσης, περίπου 900 µ ανατολικά της γεώτρησης.

Ο Δήμαρχος Βιάννου σε δήλωσή του ανάφερε:

Προχωρούμε στην αξιοποίηση υφιστάμενης γεώτρησης στην Θέση Μέλιο της Τ.Κ. Χόνδρου, με την χρήση της οποίας θα ενισχύσουμε το υφιστάμενο αρδευτικό δίκτυο της περιοχής με 18 κυβικά νερό ανά ώρα. Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική παρέμβαση στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να υποστηρίξει με ουσιαστικές παρεμβάσεις τον πρωτογενή τομέα.

Το έργο «Βελτίωση υφιστάμενης αρδευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Χόνδρου και αξιοποίηση αρδευτικού νερού στον Δήμο Βιάννου προϋπολογισμού 116.000,00 €» χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδος (Αλέξανδρος Μπαλτατζής) 2007-2013 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA