Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνάντηση Δημάρχου Βιάννου με την Τοπική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ
Συνάντηση Δημάρχου Βιάννου με την Τοπική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ PDF Εκτύπωση

Με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο κ. Νίκο Χριστοφάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βιάννου και αφορούσε την αστυνόμευση στην επικράτεια του Δήμου Βιάννου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε συνοπτική ενημέρωση του κ. Δημάρχου για το πλέγμα των δράσεων αστυνόμευσης που ήδη έχουν ξεκινήσει να εφαρμόζονται και αφορούν την ασφάλεια των πολιτών της ενδοχώρας.

Επίσης αντηλλάγησαν απόψεις για την καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, και διαβεβαίωσαν το Δήμαρχο ότι θα κάνουν ότι είναι εφικτό, στα υπηρεσιακά τους πλαίσια, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο να υπάρχει περαιτέρω ενίσχυση της αστυνόμευσης στην ευρύτερη περιοχή του Βιάννου.

Τονίσθηκε ιδιαίτερα η τακτική πλέον παρουσία της αστυνομίας ακόμη και στους πιο απομακρυσμένους οικισμούς του Δήμου γιατί η ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών αποτελεί ύψιστο καθήκον της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

22_02_15_sinantisi_elas.jpg

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA