Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ενημέρωση για τη Νέα ΚΑΠ στο Δήμο Βιάννου
Ενημέρωση για τη Νέα ΚΑΠ στο Δήμο Βιάννου PDF Εκτύπωση E-mail
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ
Άνω Βιάνννος, 05 Φεβρουαρίου 2013

Ταχ. Δ/νση: Άνω Βιάννος
Ταχ. Κώδικας: 700 04
Πληροφορίες: Γραφείο Δημάρχου
Τηλέφωνο: 28953 40177
F A X: 28950 22860

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Δήμος Βιάννου ενημερώνει ότι στις 9 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 5:30 το απόγευμα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Άνω Βιάννο θα πραγματοποιηθεί σημαντική εσπερίδα με θέμα «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΚΑΠ)».

Την παρουσίαση θα κάνει ο Ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλλης, Μέλος της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου και Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η συμμετοχή των φορέων και των παραγωγών της περιοχής μας στην διαδικασία, κρίνεται αναγκαία προκειμένου να ενημερωθούν για τις αλλαγές που θα φέρει η εφαρμογή της νέας Κ.Α.Π. αφού με βάση αυτή θα καθοριστούν οι εξελίξεις για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, για τα επόμενα 6 (έξι) χρόνια.

Η ενημέρωση έχει να κάνει με σημαντικά ζητήματα όπως η απρόσκοπτη συνέχιση της παραγωγικής διαδικασίας για την εξασφάλιση της διατροφικής επάρκειας, η διατήρηση του κοινωνικού ιστού στην ύπαιθρο, την αστάθεια των αγορών και την μεγάλη πρόκληση της κλιματικής αλλαγής.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Ο καιρός
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA
Διαύγεια