Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Δήμαρχο Βιάννου σήμερα, οι μαθητές του Λυκείου Βιάννου
Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Δήμαρχο Βιάννου σήμερα, οι μαθητές του Λυκείου Βιάννου PDF Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ

Άνω Βιάννος 31-12-2018

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έψαλλαν στον Δήμαρχο Βιάννου σήμερα οι μαθητές της Γ' Λυκείου Βιάννου

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, υποδέχθηκε τους μαθητές της Γ' Λυκείου Βιάννου στο Δημαρχείο. Τα παιδιά με την συνοδεία μουσικού οργάνου τραγούδησαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, και ζέσταναν την ατμόσφαιρα του Δημαρχείου με τις όμορφες φωνές τους.
Ο Δήμαρχος πρόσφερε γλυκά των ημερών, και τους ευχαρίστησε που τον επισκέφτηκαν, δίνοντας ευχές για το νέο έτος, υγεία, αισιοδοξία, χαρές, αλλά και επιτυχίες στον αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων που έχουν μπροστά τους.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Ευχήθηκε σε όλους τους Δημότες η Νέα Χρονιά να έχει μια καλύτερη πορεία για τον τόπο, με όσο γίνεται λιγότερα προβλήματα, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, τονίζοντας ότι όλοι μαζί παρά τις αντιξοότητες των καιρών με ενότητα δύναμη και θέληση θα τα καταφέρουμε και το 2019.

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA