Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Θέματα υποδομών στην ατζέντα της συνάντησης στην Περιφέρεια Κρήτης μεταξύ Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη
Θέματα υποδομών στην ατζέντα της συνάντησης στην Περιφέρεια Κρήτης μεταξύ Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη PDF Εκτύπωση
Άνω Βιάννος 19/11/2018

Θέματα υποδομών στην ατζέντα της συνάντησης στην Περιφέρεια Κρήτης μεταξύ Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη

Στην Περιφέρεια Κρήτης έγινε η συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη και του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Θέματα υποδομών όπως οδοποιία, η άρδευση, η κατασκευή νέων λιμνοδεξαμενών για τους οικισμούς Αφρατίου και Μάρθας, αλλά και η περαιτέρω ανάδειξη του πολιτισμικού πλούτου στον Δήμο Βιάννο ήταν όλα όσα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Συγκεκριμένα εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν στην βελτίωση της οδοποιίας στην περιοχή, στη χρηματοδότηση μελετών για την κατασκευή λιμνοδεξαμενών σε Αφρατί-Μάρθα, όπως επίσης στην περαιτέρω ανάδειξη-προβολή της αρχαίας Αρκαδίας, και χρηματοδότησης της μελέτης που έχει εκπονηθεί από τον Δήμο Βιάννου και έχει λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αφρατίου Γιάννης Πετράκης, η Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αφρατίου Στεφανία Αποστολάκη και κάτοικοι της περιοχής.


 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA