Φωτογραφικό υλικό

Καλωσήρθατε στο δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του δήμου μας. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δήλωση του Δημάρχου Βιάννου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Δήλωση του Δημάρχου Βιάννου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση PDF Εκτύπωση
Δήλωση του Δημάρχου Βιάννου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τους νέους του τόπου μας και τις οικογένειές τους, μιας και οι κόποι και οι πολύχρονες προσπάθειες για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ευοδώνονται.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την επιτυχή έκβαση της πρασπάθειά τους μέσα από μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους προσπάθησαν αλλά δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη ζωή δίνονται πάντα δεύτερες ευκαιρίες. Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες που στήριξαν τα παιδιά τους, στους καθηγητές και τους εκπαιδευτές, που κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους τόσο αποδοτικά.

Από σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στη ζωή των παιδιών αυτών. Καλούνται να διαβούν την πόρτα της ενηλικίωσης, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουν τις σπουδές τους, ευελπιστώντας σε ένα παραγωγικό μέλλον. Είναι καθήκον όλων μας, της οικογένειας, της κοινωνίας και της πολιτείας, να τους στηρίξουμε παρέχοντας στους νέους μας τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες για να αναπτύξουν έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα με τον οποίο πλέον θα δραστηριοποιηθούν στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και να εξασφαλίσουμε τις ευκαιρίες της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στο επόμενο μεγάλο βήμα τους, και τους προτρέπουμε με ήθος, πείσμα, εργατικότητα, και προσήλωση, να πορεύονται πάντα στη ζωή τους.

Ο Δήμαρχος Βιάννου

Παύλος Μπαριτάκης

 

Χάρτης Περιοχής

Χάρτης Βιάννου
Πινακοθήκη Βιάννου
Κάθε Παιδί αξίζει μια Οικογένεια
Δασικές Πυρκαγιές
Δήμος Βιάννου - Φύση, Ιστορία, Πολιτισμός
Covid-19
Κονδυλάκεια 2019
ΚΗΦΗ
Μουσείο Ολοκαυτώματος Βιάννου
ΚΕΠ
Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτών 2013
Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων
ΚΕΔΚΕ
Funding
INTERMEDIA